Půdorysy odhalí interiér na kost. Kupující je milují.

Zájemci o nemovitosti dnes mají téměř dokonalý arzenál nástrojů k rozhodnutí, zda jít na fyzickou prohlídku nemovitosti a projevit tak o ni vážnější zájem. Šetří to čas všem účastníkům trhu s nemovitostmi - kupujícím, prodávajícím i realitním makléřům.

 

Půdorys nemovitosti k prodeji v rodinném domě ŠanovPůdorysy odhalí interiér na kost L

Na realitním trhu jsou dnes už mraky možností, jak ukázat celý byt nebo dům z různých úhlů pohledu. Jednou z nich jsou 2D půdorysy a dokonce i 3D půdorysy. 

Co vše je na trhu k mání?

Každý nástroj něco stojí, jak softwarově, tak v podobě lidské práce s ním a ne u každé realitní zakázky je účelné využívat všechny nástroje. Každopádně pokud se chcete dozvědět, co všechno je dnes na trhu dostupné, mrkněte na článek "Realitní vymoženosti dneška" zde.

 

5 výhod půdorysů

Půdorysy milujeme všichni, my v realitce i zájemci o koupi. Tušíte, proč by měli makléři kromě pěkných fotek dělat také půdorysy? Podívejte se na 5 výhod, které jsme sepsali. 

1. Moderní profi nástroj

Makléř, který pracuje s moderními nástroji pro podporu prodeje, je pro vás předzvěstí jisté profesionality a schopností, že se o prodej vaší nemovitosti dobře postará.

2. Ušetření spousty času všem

Zveřejnit ještě před prohlídkou maximum informací o nemovitosti šetří čas prodávajícím i kupujícím a na prohlídku už chodí opravdu jen vážní zájemci.

3. Rychlá orientace v dispozici

Zájemci si udělají ještě před prohlídkou přehled o tom, jaké místnosti jsou průchozí nebo neprůchozí a jak na sebe navazují.

4. Rozměry místností při pronájmu

Vědět, kolik metrů čtverečních mají jednotlivé místnosti, je praktické při rozmýšlení, zda se do prostoru budoucí majitelé vejdou. Hodí se to i později při plánování nábytku a vybavení bytu nebo domu. A nebo ještě později při případném pronájmu nemovitosti.

5. Vyšší zájem

Inzeráty s půdorysy přitáhnou vyšší pozornost a více potenciálních zájemců.

 

Naši makléři pro váš byt, dům nebo pozemek připraví nejen půdorysy, ale mnohem víc. Můžete je poznat na nezávazné a bezplatné konzultaci (link k výběru termínu zde) nebo jim rovnou zavolat a potkat se (přejít do kontaktů zde).

 

 

Půdorys nemovitosti Rodinný dům ArchlebovPůdorys nemovitosti k prodeji v rodinném domě Šanov

Půdorys nemovitosti k prodeji v rodinném domě ŠanovPůdorys bytu na prodej v Prostějově od realitní kanceláře Property Experts