Průkopníci realitní digitalizace z Brna

V digitalizaci vidíme budoucnost a cestu, která lidem umožňuje se více potkávat, navazovat dlouhodobé kvalitní vztahy a důvěru. Z tohoto zdánlivě jednoduchého, ale intenzivního přesvědčení vycházíme při všem, co děláme.

Všechno v životě je vlastně o důvěře. A důvěra se buduje postupně a pomocí osobního kontaktu. Ne na dálku a ne prostřednictvím chatu na mobilu, sms nebo sociálních sítích. Tyto kanály přicházejí na řadu až následně, kdy se lidé znají a mají mezi sebou už určitý vztah a porozumění.

Proto jsme se rozhodli digitalizovat, resp. automatizovat opakované realitní procesy. Protože více realitní automatizace přináší více času. Komu? Všem, kdo se pohybují kolem prodeje nebo pronájmu nemovitostí:

- Prodávajícím, resp. majitelům nemovitostí

- Kupujícím

- Realitním makléřům

- Hypotéčním specialistům

- Právníkům

- Specialistům na IT a marketing 

- Dodavatelům foto/video propagace a dalším.

 

"Všem těmto lidem se snažíme uvolnit trochu ruce, aby nemuseli trávit tolik času papírováním, administrativou a telefonováním, a aby se mohli víc potkávat, mluvit spolu o své práci, probírat důležité otázky spojené s celým náročným procesem prodeje bytu, domu nebo pozemku a společně tvořit"

 

Jdeme náročnou a v rámci českého realitního trhu, ojedinělou a neprošlapanou cestou. Jsme přesvědčeni, že jedině tato cesta má budoucnost a dává nám to tak smysl. Pokud i vám, ozvěte se a přijďte si popovídat na dobrou kávu na Vídeňskou v Brně.

Sami se můžete přesvědčit, zda to, co píšeme, také děláme. A navázat dlouhodobý vztah s realitkou, která může být vaším celoživotním partnerem, který vás "podrží" v různých životních situacích spojených s nemovitostmi.

Těšíme se na vás!

Tým Property Experts

Váš digitální realitní partner

Průkopníci digitalizace Property Experts